|
14-12-2019 |
 | Alexei Vizitator |
| Buna ziua, varog sa ma ajutati sami spunetsi la ce noi doi pos ne ashteptam in cazul acest? Eu cu un prienten am incercat sa fur penteu folosire personal in magazinul Carefur shi la eshire am fost prins ca pe web camera a vazut cum noi doi scoatem din box cu ajutorul magnet un hard disc external de 500 de lei shi un dvd disc cu un jok fifa20 de 309 lei in suma total de 809 lei noi am recuperat suma aceasta shi magazinul pritenzie nare la noi dar la politie miau zis de intai ca am sa tram inchishi pe un an dar la urma cand am eshit de la politie ap o zis ca cand a sa ne cheme ap noi am sa venim shi noua a sa ne pue numa o amenda ca la noi e prima dat shi noi am inteles ca am greshit shi nu am incalcat nici o regul in timpul trecut mie mia dat dovada de predare-primire shi acolo scrie: "furt calificat" fapta prev. Shi ped. De art. 228 alin (1), 229 alin 1 litera e din Cod Penal, in temeiul art. 169, art. 170 al. 1 din C.P.P. am procedat primul la primirea shi secundul la prederea unui. Varog tare frumos sami spuneti ce ma ashteapta pe mine shi prietenul meu. P.S. Scuzati dac am scris cu grishele dramaticale in limba Romana. | |
|
|
|
14-12-2019 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Cluj si Prahova 0742251721 marina.starjil@gmail.com
|
| Inseamna ca a inceput urmarirea penala si ca au fost ridicate obiectele şi înscrisurile ce pot servi ca mijloc de probă în procesul penal. Iar dosarul are ca obiect infractiunea de furt calificat ca urmare a scoaterii din funcţiune a sistemului de alarmă ori de supraveghere, fapta ce se pedepseste cu inchisoarea de la 1 - 5 ani. Tentativa se pedepseste. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
14-12-2019 |
 | Alexei Vizitator |
| Inseamana ca la politie cand meau zic ca scap numa cu amenda mo minciunit? | |
|
|
|
14-12-2019 |
|
| Politia poate sa va spune orice; procurorul propune, iar instanta de judecata decide. Chiar daca va fi amenda , este vorba de amenda PENALA pe care o aplica judecatorul de penal si care apare in cazierul judiciar (nu e ca amenda primita ptr. trecere neregulamentara a strazii si care poate fi contestata). Dvs. ati facut o infractiune, pedepsita conform codului penal, nu o contraventie. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
14-12-2019 |
 | Alexei Vizitator |
| Av.STARJIL M. a scris pe 14-12-2019: Politia poate sa va spune orice; procurorul propune, iar instanta de judecata decide. Chiar daca va fi amenda , este vorba de amenda PENALA pe care o aplica judecatorul de penal si care apare in cazierul judiciar (nu e ca amenda primita ptr. trecere neregulamentara a strazii si care poate fi contestata). Dvs. ati facut o infractiune, pedepsita conform codului penal, nu o contraventie. Shi nu po sa scap nici cum? | |
|
|
|
14-12-2019 |
|
| Prin impacare. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
14-12-2019 |
 | Alexei Vizitator |
| Av.STARJIL M. a scris pe 14-12-2019: Prin impacare. Dar magazinul nare nici o pretenzie la noi cand ia intrebat la politie pe derectorul de la carifur Shi inca o intrebare varog spunetemi eu amu pos es din tara? | |
|
|
|
14-12-2019 |
|
| Dvs. faceti o confuzie. Directorul nu vrea bani in plus de la voi, dar asta nu inseamna ca nu veti fi judecati. Politia urmareste o infractiune, nu incearca sa recupereze banii pagubitului. Adica politia apara partea vatamata, indiferent daca aceasta vrea bani sau nu de la faptuitor. Faptul ca ati dat banii inapoi dupa ce I-ati furat nu inseamna ca nu ati furat. Mai clar n-am cum sa va explic. Victima este partea vatamata de infractiune si poate fi SI parte civila (daca vrea sa-si recupereze paguba). Nu e obligatoriu sa fie ambele. Faptul ca partea vatamata nu se constitutie si parte civila nu inseamna ca nu s-a facut infractiunea. Da, momentan, daca nu s-au dispus inca masuri preventive impotriva dvs, puteti iesi din tara. Dar cand se va da condamnarea, (iar daca plecati, sigur veti fi condamnat) veti fi dat in urmarire si cand reveniti, veti fi arestat oricum. Eu va sugerez sa cooperati cu autoritatile, si incercati sa va impacati cu firma. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
14-12-2019 |
 | Alexei Vizitator |
| Av.STARJIL M. a scris pe 14-12-2019: Dvs. faceti o confuzie. Directorul nu vrea bani in plus de la voi, dar asta nu inseamna ca nu veti fi judecati. Politia urmareste o infractiune, nu incearca sa recupereze banii pagubitului. Adica politia apara partea vatamata, indiferent daca aceasta vrea bani sau nu de la faptuitor. Faptul ca ati dat banii inapoi dupa ce I-ati furat nu inseamna ca nu ati furat. Mai clar n-am cum sa va explic. Victima este partea vatamata de infractiune si poate fi SI parte civila (daca vrea sa-si recupereze paguba). Nu e obligatoriu sa fie ambele. Faptul ca partea vatamata nu se constitutie si parte civila nu inseamna ca nu s-a facut infractiunea. Da, momentan, daca nu s-au dispus inca masuri preventive impotriva dvs, puteti iesi din tara. Dar cand se va da condamnarea, (iar daca plecati, sigur veti fi condamnat) veti fi dat in urmarire si cand reveniti, veti fi arestat oricum. Eu va sugerez sa cooperati cu autoritatile, si incercati sa va impacati cu firma. Merci mult de ajutor shi de timpul vostru doamna Marina | |
|
|
|
15-12-2019 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Vi s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, fapta pedepsita cu inchisoarea de la 1 la 5 ani. Solicitati incheierea unui acord de recunoastere a vinovatiei in etapa urmaririi penale, pentru a beneficia de o pedeapsa orientata spre minim, cu modalitatea de executare a pedepsei pe care o doriti. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
15-12-2019 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Av. Bratulescu Adela a scris pe 15-12-2019: o Vi s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, fapta pedepsita cu inchisoarea de la 1 la 5 ani. Solicitati incheierea unui acord de recunoastere a vinovatiei in etapa urmaririi penale, pentru a beneficia de o pedeapsa orientata spre minim, cu modalitatea de executare a pedepsei pe care o doriti. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |